Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: Upload not working, ffmpeg-php problem

  1. #21
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    I am having similar issues, I am wondering if I messed up something for the paths during the initial install...

    example error found:

    CONVERT COMMAND: /usr/bin/mencoder '/home/customer/public_html/desiretube.com/video/am18p-357.wmv' -o /home/customer/public_html/desiretube.com/flvideo/12194602851303946832.flv -of lavf -oac mp3lame -lameopts abr:br=56 -ovc lavc -lavcopts vcodec=flv:vbitrate=500:mbd=2:mv0:trell:v4mv:cbp:l ast_pred=3 -srate 22050 -ofps 24 -vf harddup

    ################################################## ##

    Array
    (
    [0] => MEncoder 1.0rc1-4.1.2 (C) 2000-2006 MPlayer Team
    [1] => CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz (Family: 6, Model: 23, Stepping: 6)
    [2] => CPUflags: Type: 6 MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
    [3] => Compiled for x86 CPU with extensions: MMX MMX2 SSE SSE2
    [4] =>
    [5] => success: format: 0 data: 0x0 - 0x130e4a
    [6] => ASF file format detected.
    [7] => VIDEO: [WMV2] 320x240 24bpp 30.000 fps 0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
    [8] => [V] filefmt:6 fourcc:0x32564D57 size:320x240 fps:30.00 ftime:=0.0333
    [9] => ================================================== ========================
    [10] => Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
    [11] => AUDIO: 32000 Hz, 2 ch, s16le, 48.0 kbit/4.69% (ratio: 6000->128000)
    [12] => Selected audio codec: [ffwmav2] afm: ffmpeg (DivX audio v2 (FFmpeg))
    [13] => ================================================== ========================
    [14] =>
    [15] => Exiting...
    )

    ################################################## ##

    Return value: Exiting...

    Convert Error or converted video is less than 1 kb in size, try upload a big video. If that do not work, verify convert command works on the server.

    ################################################## ##

    I can not find any way inside the admin to check or adjust ffmpeg paths, is there a way to change or to see the paths that are set?

    I have another script running that I can see the paths set on a different domain, ( /usr/bin/ffmpeg )so maybe I can update this somewhere?

  2. #22
    Join Date
    May 2007
    Location
    Planet Earth
    Posts
    1,389

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    Did you search the forums for your issue?

    Does your host meet vShare requirements?

    Is your include/settings/video_conversion.php using the correct convert commands?

    Are your directories chmodded correctly?

    Do your files in cgi-bin have the correct settings and are chmod 755?

    After searching the forums, did you get the ffmpeg "test" file to verify that ffmpeg is actually working?
    If it's not fun, stop doing it!

  3. #23
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    php -i | grep ffmpeg
    PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/ffmpeg.so' - /usr/lib/php/modules/ffmpeg.so: undefined symbol: img_resample in Unknown on line 0

    [[email protected] ~]# php-config --extension-dir
    /usr/lib/php/modules

    in the above path i have seen the ffmpeg.so but still its giving an error. Any one plz help

  4. #24
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,019

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    Which version of ffmpeg-php did you install? Also, did you run through the actual install process or did you just copy over the .so file? That error is typical of either a failed installation or someone copying the ffmpeg.so file from one server to the next.
    vShare Solutions
    Custom vShare Modules and Services

    Now, your visitors can watch videos on your site using their mobile or tablet device with the Mobility Mod for vShare 2.8!

  5. #25
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    I followed the steps from one of the helping site having URL

    http://vexxhost.com/blog/category/ffmpeg/

    You can see those steps on the above given link
    I followed the actual installation process and not copy paste the ffmpeg.so
    Version which i installed on server(fedora core 8) is ffmpeg-php-0.5.0

    Here i read something about this error... you can also see

    http://blog.snapshotit.com/?p=3

  6. #26
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,019

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    Two things:

    1. Upgrade to ffmpeg-php 0.6.2

    2. Install php-devel.
    vShare Solutions
    Custom vShare Modules and Services

    Now, your visitors can watch videos on your site using their mobile or tablet device with the Mobility Mod for vShare 2.8!

  7. #27
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    I already installed PHP-DEVEL as you cannot install ffmpeg-php with out php-devel...you need to run a command phpize which never works without php-devel

    so i can think about upgrading ffmpeg-php.

    is there any other solution for this error have you tried to install ffmpeg-php at your end.

  8. #28
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1,019

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    I have installed ffmpeg-php about 400 times now. So yes, I have installed it. Try upgrading your version to see if it fixes the issue. The problem with ffmpeg-php is that the version of ffmpeg-php and the version of ffmpeg need to be supported together. If your ffmpeg is newer and your ffmpeg-php is older, you tend to get a lot of errors.
    vShare Solutions
    Custom vShare Modules and Services

    Now, your visitors can watch videos on your site using their mobile or tablet device with the Mobility Mod for vShare 2.8!

  9. #29
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    Thanks Bplex
    Well after a long run i got a solution

    This error means your ffmpeg-php rpm is corrupted so i have just uninstall the previous all rpms of ffmpeg-php.

    step 1
    see how many rpms are there for ffmpeg-php on you system by this comand
    rpm -qa | grep php

    then uninstall the only ones having php-ffmpeg one by one

    rpm -e php-ffmpeg-0.5.1-2.fc8.remi –nodeps

    then WGET new one from here

    http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/ ... 6.rpm.html

    rpm -ivh ffmpeg-php-0.5.1-1.fc7.remi.i386.rpm

    install it and it will work fine

  10. #30

    Default Re: Upload not working, ffmpeg-php problem

    Hello..

    Can anyone help me???

    Whenever I upload a remote video from youtube.com or any other site it shows the following errors.

    Step 1: http://i41.tinypic.com/154c5qp.jpg

    Step 2: http://i44.tinypic.com/zl5ant.jpg

    After this it comes back to

    http://i41.tinypic.com/154c5qp.jpg

    Plz help me out...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. FFMPEG not working on vshare only
    By gertiebeth in forum Installation Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-2008, 02:15 PM
  2. FFMPEG Not Working
    By ltd in forum Installation Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2008, 09:24 AM
  3. Problem with FFmpeg on Cirtex hosting
    By warmup in forum Installation Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2007, 05:36 AM
  4. video codecs not working with Vshare (ffmpeg)
    By leki in forum Fixed Bugs
    Replies: 0
    Last Post: 10-06-2007, 06:50 PM
  5. mencoder not working? use FFMPEG INSTEAD! :)
    By mersh in forum Installation Support
    Replies: 10
    Last Post: 06-28-2007, 08:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •